Prvi Outlet centar u Srbiji

Bez autora
Apr 28 2010

Svega mesec dana nakon najavljene izgradnje projekta Outlet Shopping Center Serbia, potpisani su prvi predugovori o zakupu lokala. Među svetskim poznatim brendovima koji su prvi prepoznali jedinstvenu priliku pozicioniranja u budućem centru nalaze se Benetton, Replay, Miss Sixty, Bata, Timberland, Tommy Hilfiger, Ecco Shoes, Extreme Intimo, Cesare Paciotti, Energie, Scotch & Soda, Killah, Camper, Piquadro. U okviru potpuno novog koncepta na našem tržištu, budući zakupci će ponuditi svoje proizvode iz prethodnih kolekcija i po 30-70% nižim cenama nego u aktuelnoj prodaji. Prednost ovakvog centra je u raznovrsnoj ponudi mnogih svetskih proizvođača koji će po prvi put u Srbiji punuditi robu koja se prodaje po sniženim cenama u celoj Evropi, a ne samo onu koja je već viđena na našem tržštu. Zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnom samoupravom u Inđiji, i brzoj i efikasnoj administraciji u ovoj opštini, koja je omogućila pribavljanje svih dozvola u najkraćem roku pripremni radovi na izgradnji centra su već otpočeli, a investitor Blackoak Developments najavljuje početak izgradnje u junu mesecu...

Prvi Outlet centar u SrbijiSvega mesec dana nakon najavljene izgradnje projekta Outlet Shopping Center Serbia, potpisani su prvi predugovori o zakupu lokala.

Među svetskim poznatim brendovima koji su prvi prepoznali jedinstvenu priliku pozicioniranja u budućem centru nalaze se Benetton, Replay, Miss Sixty, Bata, Timberland, Tommy Hilfiger, Ecco Shoes, Extreme Intimo, Cesare Paciotti, Energie, Scotch & Soda, Killah, Camper, Piquadro…

U okviru potpuno novog koncepta na našem tržištu, budući zakupci će ponuditi svoje proizvode iz prethodnih kolekcija i po 30-70% nižim cenama nego u aktuelnoj prodaji. Prednost ovakvog centra je u raznovrsnoj ponudi mnogih svetskih proizvođača koji će po prvi put u Srbiji punuditi robu koja se prodaje po sniženim cenama u celoj Evropi, a ne samo onu koja je već viđena na našem tržštu

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnom samoupravom u Inđiji, i brzoj i efikasnoj administraciji u ovoj opštini, koja je omogućila pribavljanje svih dozvola u najkraćem roku pripremni radovi na izgradnji centra su već otpočeli, a investitor Blackoak Developments najavljuje početak izgradnje u junu mesecu. Odlični uslovi i olakšice koje opština Inđija nudi investitorima i odlična lokacija ovog grada glavni su razlog zbog kog smo se odlučili da prvi Outlet centar u Srbiji napravimo upravo na teritoriji opštine Inđija.

Centar će obuhvatiti 125 lokala ukupne površine od 30.000m2, a vrednost investicije je preko 30 miliona evra. Osim modnih brendova, poseticoma će na raspolaganju biti i veliki broj kafića i restorana, dečje igralište i preko 2000 parking mesta. Outlet Centar ove veličine i planiranog sadržaja otvoriće preko 1000 novih radnih mesta, a biće jedan od najvećih u regionu.

Prema aktuelnim informacijama, projekat će biti deo mnogo većeg kompleksa mešovite namene sa planiranim big box objektima velikih svetskih trgovinskih lanaca robe široke potrošnje, poslovnim centrom, hotelom, zabavnim parkom i sl.

Projekat Belgrade Outlet Shopping Center se nalazi na inzvarednoj lokaciji - duž autoputa E75, na iskljucenju za Inđiju koje je na pola puta između Beograda i Novog Sada odnosno 30 minuta vožnje od ova dva najveća grada u Srbiji.

Za izdavanje centra zaduženi su GVA Outlets vodeća evropska kompanija u oblasti upravljanja outlet centrima I Colliers International, Srbija, vodeća konsultantska kuća iz oblasti nekretnina. Pored izdavanja, GVA Outlets je ujedno zadužena i za menadžment centra po najvišim svetskim standardima, a pored centra u Inđiji trenutno uspešno vodi preko 12 Outlet centara u zemaljama uključujući Madjarsku, Poljsku, Češku Republiku, Rumuniju, Bugarsku, Dansku, Švajcarsku, Rusiju, a uskoro I Nemačku, Sloveniju, I Španiju. Colliers, Srbija, osim uspešnog rada na izdavanju najposećenijeg tržnog centra u Beogradu (Delta City) i Podgorici (Delta City Montenegro), beleži zavidno poslovno iskustvo i u izdavanju tržnih centara u glavnim gradovima regiona. Više informacija o projektu možete naći na vebsajtu projekta www.outletcenter.rs ili na našem vebsajtu www.colliers.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik