Sberbank garantira Mercatoru u Agrokorovo ime

Bez autora
Jul 31 2013

Sberbank je Mercatoru u ime Agrokora dao 18 milijuna eura tešku garanciju, što je iznos koji ostaje prodavatelju ako do prodaje ne dođe. Taj scenarij je doduše teško moguć jer je već potpisan i sporazum o prijenosu dionica nakon konačne prodaje. Još se pak čeka na reprogram Mercatorovih kredita, što bi se trebalo dogoditi u listopadu, a u međuvremenu su iz Mercatora poručili kako su zadovoljni izdanjem 6,6 milijuna eura vrijednih petomjesečnih komercijalnih zapisa. Iz Mercatora pak nisu željeli otkriti kako su poslovali u prvoj polovici godine. Rezultate će objaviti krajem kolovoza.

Sberbank garantira Mercatoru u Agrokorovo imeSberbank je Mercatoru u ime Agrokora dao 18 milijuna eura tešku garanciju, što je iznos koji ostaje prodavatelju ako do prodaje ne dođe.

Taj scenarij je doduše teško moguć jer je već potpisan i sporazum o prijenosu dionica nakon konačne prodaje, pišu slovenske Finance.

Još se pak čeka na reprogram Mercatorovih kredita, što bi se trebalo dogoditi u listopadu, a u međuvremenu su iz Mercatora poručili kako su zadovoljni izdanjem 6,6 milijuna eura vrijednih petomjesečnih komercijalnih zapisa.

Iz Mercatora pak nisu željeli otkriti kako su poslovali u prvoj polovici godine.

-Rezultate ćemo objaviti krajem kolovoza - poručili su iz ovog trgovačkog lanca za Finance.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik