Standardi kvaliteta i sertifikati potrebni za izvoz na tržište Evropske unije i Rusije

Bez autora
Apr 29 2010

U okviru projekta Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network – EEN) 29. aprila 2010. godine u hotelu “Zira”, SIEPA organizuje konferenciju pod nazivom “Standardi kvaliteta i sertifikati potrebni za izvoz na tržište EU i Rusije”.Cilj ove konferencije je da se domaća preduzeća informišu o mogućnostima za sertifikaciju i uvođenje standarda neophodnih za tržište Evropske unije i Rusije, a sve u okviru najave novog konkursa za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava.

Standardi kvaliteta i sertifikati potrebni za izvoz na tržište Evropske unije i RusijeU okviru projekta Evropske mreže preduzetništva (Enterprise Europe Network – EEN) 29. aprila 2010. godine u hotelu “Zira”, SIEPA organizuje konferenciju pod nazivom “Standardi kvaliteta i sertifikati potrebni za izvoz na tržište EU i Rusije”.

Cilj ove konferencije je da se domaća preduzeća informišu o mogućnostima za sertifikaciju i uvođenje standarda neophodnih za tržište Evropske unije i Rusije, a sve u okviru najave novog konkursa za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava.

Teme konferencije su: “Osnova sistema menadžmenta - sistem menadžmenta kvalitetom ISO 9001:2008”; “GOST R Sertifikati”; “Postupci i ispitivanja proizvoda i CE označavanje” i “EU direktiva za mašine 2006/42 EC - ocenjivanje usaglašenosti i CE znak”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik