Tisak: Pad prodaje od 6,6%, neto dobit manja 10,3%

Bez autora
Feb 17 2015

Tisak, najveća Todorićeva kompanija na burzi, bilježi pad prihoda od prodaje od 6,6 posto i 10,3 posto nižu dobit nego 2013. godine. Najveći utjecaj na pad prihoda najvećeg lanca kioska u državi imali su slabija prodaja tiskovina i prestanak distribucije duhanskih proizvoda na dijelu tržišta. Pad prihoda od prodaje osnovnih kategorija roba u Tisku nastoje kompenzirati razvojem novih usluga. Prošle godine na tržište su lansirali usluge mjenjačnice te prodaje autobusnih karata u međugradskom prijevozu.

Tisak: Pad prodaje od 6,6%, neto dobit manja 10,3%Tisak, najveća Todorićeva kompanija na burzi, bilježi pad prihoda od prodaje od 6,6 posto i 10,3 posto nižu dobit nego 2013. godine.

Najveći utjecaj na pad prihoda najvećeg lanca kioska u državi imali su slabija prodaja tiskovina i prestanak distribucije duhanskih proizvoda na dijelu tržišta.

Pad prihoda od prodaje osnovnih kategorija roba u Tisku nastoje kompenzirati razvojem novih usluga. Prošle godine na tržište su lansirali usluge mjenjačnice te prodaje autobusnih karata u međugradskom prijevozu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik