Trgovinski lanac “Delez Srbija” podržava koncept socijalne korpe

Bez autora
Apr 03 2013

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić razgovarao je danas sa predstavnicima trgovinskog lanca “Delez Srbija” i tom prilikom razjasnio sve nedoumice koje su se prethodnih dana pojavile u vezi sa realizacijom ideje socijalne korpe.Predstavnici “Delez Srbija”, koje je predvodio generalni direktor Dejvid Vander Skuren, istakli su da je koncept socijalne korpe, čija je realizacija u toku, prihvatljiv za taj trgovinski lanac.

Trgovinski lanac “Delez Srbija” podržava koncept socijalne korpePotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić razgovarao je danas sa predstavnicima trgovinskog lanca “Delez Srbija” i tom prilikom razjasnio sve nedoumice koje su se prethodnih dana pojavile u vezi sa realizacijom ideje socijalne korpe.

Predstavnici “Delez Srbija”, koje je predvodio generalni direktor Dejvid Vander Skuren, istakli su da je koncept socijalne korpe, čija je realizacija u toku, prihvatljiv za taj trgovinski lanac.

Oni će u narednom periodu razmotriti modalitete na koje ta kompanija može da podrži ovu dobrovoljnu akciju, koju su prihvatili trgovinski lanci i pojedini proizvođači prehrambenih i higijenskih artikala u Srbiji.

U razgovoru je postignuta saglasnost o tome da je pravi put za pun razvoj tržišta u Srbiji podrška konceptu slobodne konkurencije i principima koji stvaraju uslove za predvidivo poslovanje svih aktera na njemu, navodi se u saopštenju Kabineta potpredsednika Vlade i ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik