U Kragujevcu još jedan tržni centar

Bez autora
Apr 04 2012

Posle nedavnog otvaranja tržnog centra izraelske Plaze u Kragujevcu, šumadijska prestonica dobiće još jedan šoping centar, koji će graditi austrijska Supernova. Austrijska kompanija na jesen će početi izgradnju tržnog centra u naselju Stanovo. Tržni centar će biti na površini od 22.000 kvadratnih metara, naveo je Vasiljević i dodao da je ta kompanija za zemljište platila 6,4 miliona evra. Ta kompanija dva puta je odlagala početak izgradnje tržnog centra, zbog svetske ekonomske krize. U Kragujevcu su tržne centre izgradile kompanije “Metro”, “Merkator”, “Delta park”, “Dis” i “Plaza”.

U Kragujevcu još jedan tržni centarPosle nedavnog otvaranja tržnog centra izraelske Plaze u Kragujevcu, šumadijska prestonica dobiće još jedan šoping centar, koji će graditi austrijska Supernova.

Austrijska kompanija na jesen će početi izgradnju tržnog centra u naselju Stanovo, najavio je gradski stručnjak za investicije i razvoj Neđa Vasiljević.

Tržni centar će biti na površini od 22.000 kvadratnih metara, naveo je Vasiljević i dodao da je ta kompanija za zemljište platila 6,4 miliona evra.

Vasiljević je naveo i da je ta kompanija dva puta odlagala početak izgradnje tržnog centra, zbog, kako je rekao, svetske ekonomske krize.

U Kragujevcu su tržne centre izgradile kompanije “Metro”, “Merkator”, “Delta park”, “Dis” i “Plaza”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik