Zlatarna Celje se širi na bugarsko tržište

Bez autora
Apr 21 2010

Zlatarna Celje je danas u prodajnom središtu u bugarskoj prijestolnici Sofiji otvorila novu trgovinu. Uz hrvatsko, srpsko, rnogorsko, bh. i makedonsko, ovo je šesto strano tržište na kojem je prisutna. To je, naime, stota trgovina spomenute zlatarne. Društvo, kao jedno od največih proizvođača nakita u Europi, sa svojom širokom mrežom trgovina tako širi svoje granice i slijedi svoj zacrtani cilj, koji je postati glavni igrač u zlatarskoj industriji. Ove godine će u Bugarskoj otvoriti još jednu trgovinu, a otvoriti će novu u središtu Zagreba i četiri u Sloveniji.

Zlatarna Celje se širi na bugarsko tržišteZlatarna Celje je danas u prodajnom središtu u bugarskoj prijestolnici Sofiji otvorila novu trgovinu.

Uz hrvatsko, srpsko, rnogorsko, bh. i makedonsko, ovo je šesto strano tržište na kojem je prisutna. To je, naime, stota trgovina spomenute zlatarne.

"Društvo, kao jedno od največih proizvođača nakita u Europi, sa svojom širokom mrežom trgovina tako širi svoje granice i slijedi svoj zacrtani cilj, koji je postati glavni igrač u zlatarskoj industriji," poručili su iz društva.

Ove godine će u Bugarskoj otvoriti još jednu trgovinu, a otvoriti će novu u središtu Zagreba i četiri u Sloveniji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik