Arapi ponudili 21 milion eura za Kraljičinu plažu

Bez autora
Feb 12 2013

Koncern „Royal grupa" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) jedini je dostavio ponudu na tender za lokalitet „Kraljičina plaža", na razmeđi opština Bar i Budva, za koju je spreman da plati 21,2 miliona eura. Tender za „Kraljičinu plažu" raspisan je krajem oktobra prošle godine, a na prodaju je ponuđeno 423.000 kvadratnih metara zemljišta u Dubovici, od čega je 188.000 kvadrata u vlasništvu barske opštine, dok 230.000 kvadrata pripada Budvi. „Royal grupa" , sa sjedištem u Abu Dabiju, planira da na lokalitetu „Kraljičine plaže" u narednih osam godina izgradi 180 miliona eura vredan luksuzni hotelski kompleks. U narednih 15 dana će biti ispitana validnost ponude kompanije iz UAE.

Arapi ponudili 21 milion eura za Kraljičinu plažuKoncern „Royal grupa" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) jedini je dostavio ponudu na tender za lokalitet „Kraljičina plaža", na razmeđi opština Bar i Budva, za koju je spreman da plati 21,2 miliona eura, saopšteno je danas u Podgorici.

Tender za „Kraljičinu plažu" raspisan je krajem oktobra prošle godine, a na prodaju je ponuđeno 423.000 kvadratnih metara zemljišta u Dubovici, od čega je 188.000 kvadrata u vlasništvu barske opštine, dok 230.000 kvadrata pripada Budvi.

„Royal grupa" , sa sjedištem u Abu Dabiju, planira da na lokalitetu „Kraljičine plaže" u narednih osam godina izgradi 180 miliona eura vredan luksuzni hotelski kompleks.

Potpredsjednik Tenderske komisije Dragan Simović kazao je da će u narednih 15 dana biti ispitana validnost ponude kompanije iz UAE.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik