Avionska kabina od 122 miliona evra

Bez autora
Apr 26 2012

Kompanija "Virdžin" uložila je 122 miliona evra u opremanje luksuzne avionske kabine za let u prvoj klasi od Londona do Njujorka. Enterijer kabine je u potpunosti beo, a zahvaljujući dekorativnom osvetljenju može se pretvoriti u pink, ljubičastu i još šest različitih boja.Video tura kabinom aviona Airbus A330 pokazala je budućim putnicima prve klase kakav luksuz ih očekuje na putu od Londona do Njujorka.

Avionska kabina od 122 miliona evraKompanija "Virdžin" uložila je 122 miliona evra u opremanje luksuzne avionske kabine za let u prvoj klasi od Londona do Njujorka. Enterijer kabine je u potpunosti beo, a zahvaljujući dekorativnom osvetljenju može se pretvoriti u pink, ljubičastu i još šest različitih boja.

Video tura kabinom aviona Airbus A330 pokazala je budućim putnicima prve klase kakav luksuz ih očekuje na putu od Londona do Njujorka.

Enterijer uključuje zavese optočene "Svarovski" kristalima, bar dužine dva i po metra koji može da primi osmoro gostiju i ekrane za gledanje filmova.

Putnici mogu poći na virtuelnu turu avionom, pomoću softvera "PlaneView" na internet sajtu Virginatlanticplaneview.com.

"Tokom prethodne godine većinu elemenata nove kabine držali smo u tajnosti, tako da sada jedva čekamo da primimo putnike", rekao je Pol Sends iz "Virdžin Atlantika" za "Dejli Mejl".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik