B. Rivijeri Zlatna plaketa

Bez autora
Sep 25 2012

Hotelskoj grupi "Budvanska Rivijera" biće uručena "Zlatna plaketa" za kvalitet i doprinos razvoju turizma, a agenciji "Congress travel" za kvalitet posredničkih usluga na 45. Sajmu turizma koji se od 27. do 30. septembra održava u Novom Sadu. Ova hotelska grupa i turističke organizacije Bara, Budve, Herceg Novog, Kotora, Tivta, Ulcinja će uz podršku Predstavništva Nacionalne turističke organizacija Crne Gore u Srbiji, predstaviti svoju ponudu na novosadskom sajmu. Na sajmu će se akcenat staviti na postsezonu, segmentu MICE tržišta (kongresi, seminari, događaji, incentivi), ponudu hotelijera i agencija za predstojeći period, kao i ponudu za zimsku turističku sezonu 2013.

B. Rivijeri Zlatna plaketaHotelskoj grupi "Budvanska Rivijera" biće uručena "Zlatna plaketa" za kvalitet i doprinos razvoju turizma, a agenciji "Congress travel" za kvalitet posredničkih usluga na 45. Sajmu turizma koji se od 27. do 30. septembra održava u Novom Sadu.

Ova hotelska grupa i turističke organizacije Bara, Budve, Herceg Novog, Kotora, Tivta, Ulcinja će uz podršku Predstavništva Nacionalne turističke organizacija Crne Gore u Srbiji, predstaviti svoju ponudu na novosadskom sajmu.

Na sajmu će se akcenat staviti na postsezonu, segmentu MICE tržišta (kongresi, seminari, događaji, incentivi), ponudu hotelijera i agencija za predstojeći period, kao i ponudu za zimsku turističku sezonu 2013.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik