“Bar Specijal” od 1. oktobra

Bez autora
Sep 30 2012

“Železnice Srbije” od 1. oktobra 2012. godine uvode novu ponudu – “Bar Specijal”, namenjenu isključivo putnicima koji železnicom prevoze i svoj automobil do Crne Gore. Ova ponuda omogućava da se, uz kartu za prevoz automobila, kupe vozne karte po sniženim cenama za najviše dva putnika.Karte po ovoj ponudi prodavaće se po globalnim cenama koje objedinjuju i rezervaciju mesta. Tako će vozna karta u kolima za sedenje po osobi koštati 9,90 evra, za ležaj u odeljku sa šest ležajeva 14,90 evra i za postelju u trokrevetnoj kabini 24,90 evra.

“Bar Specijal” od 1. oktobra“Železnice Srbije” od 1. oktobra 2012. godine uvode novu ponudu – “Bar Specijal”, namenjenu isključivo putnicima koji železnicom prevoze i svoj automobil do Crne Gore.

Ova ponuda omogućava da se, uz kartu za prevoz automobila, kupe vozne karte po sniženim cenama za najviše dva putnika.

Karte po ovoj ponudi prodavaće se po globalnim cenama koje objedinjuju i rezervaciju mesta. Tako će vozna karta u kolima za sedenje po osobi koštati 9,90 evra, za ležaj u odeljku sa šest ležajeva 14,90 evra i za postelju u trokrevetnoj kabini 24,90 evra. Deca do 6 godina prevoziće se besplatno, pod uslovom da ne koriste zasebno mesto (sedište, postelju ili ležaj). Prevoz automobila u jednom pravcu do ili od Bara košta 30 evra.

Ponuda “Bar Specijal” važiće za vozove koji iz Beograda kreću za Bar u 9:10 i 20:10 sati.

Vozne karte mogu se kupiti u pretprodaji najranije na dva meseca, a najkasnije na pet dana pre datuma putovanja i važiće isključivo za voz i datum za koje su izdate.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik