Croatia Airlines uvodi redovne linije Zagreb - Istanbul

Bez autora
Apr 11 2011

Croatia Airlines od 17. svibnja ove godine ponovno uvodi izravne letove između Zagreba i Istanbula. Zagreb i Istanbul bit će povezani redovitim povratnim letovima triput tjedno - utorkom, četvrtkom i nedjeljom. Između Zagreba i Istanbula letjet će zrakoplovi Airbus 319 kapaciteta 132 sjedala i Airbus 320 kapaciteta 162 sjedala. Prvi let Croatia Airlinesa između Zagreba i Istanbula obavljen je 25. listopada 1992. godine i na toj se liniji letjelo do zime 1999. godine. Nakon toga Croatia Airlines je obustavio izravne letove, a povezivanje Hrvatske i Turske omogućeno je zakupljivanjem sjedala u zrakoplovima partnerske kompanije. Ponovno uvođenje izravnih letova Zagreb - Istanbul omogućit će putnicima iz Hrvatske kvalitetne veze s Turskom, a preko nje i sa Srednjim i Dalekim istokom.

Croatia Airlines uvodi redovne linije Zagreb - IstanbulCroatia Airlines od 17. svibnja ove godine ponovno uvodi izravne letove između Zagreba i Istanbula, priopćeno je iz te tvrtke.

Zagreb i Istanbul bit će povezani redovitim povratnim letovima triput tjedno - utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

Između Zagreba i Istanbula letjet će zrakoplovi Airbus 319 kapaciteta 132 sjedala i Airbus 320 kapaciteta 162 sjedala.

Prvi let Croatia Airlinesa (ZSE:CRAL-R-A) između Zagreba i Istanbula obavljen je 25. listopada 1992. godine i na toj se liniji letjelo do zime 1999. godine. Nakon toga Croatia Airlines je obustavio izravne letove, a povezivanje Hrvatske i Turske omogućeno je zakupljivanjem sjedala u zrakoplovima partnerske kompanije.

Ponovno uvođenje izravnih letova Zagreb - Istanbul omogućit će putnicima iz Hrvatske kvalitetne veze s Turskom, a preko nje i sa Srednjim i Dalekim istokom. Osim toga, putnicima Croatia Airlinesa na raspolaganju će biti povoljne mogućnosti priključnih letova za ostala turska odredišta kao što su glavni grad Ankara i turistička odredišta Antalyja i Izmir.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik