EasyJet u aprilu otvara liniju Beograd – Milano

Bez autora
Feb 11 2013

Britanska niskotarifna avio-kompanija EasyJet najavila je da će od 19. aprila početi sa letovima na liniji Beograd – Milano Malpensa. Ovim potezom Beograd postaje nova tačka u širokoj mreži destinacija EasyJet-a u Evropi.Letovi na liniji Beograd - Milano, do aerodroma Malpensa, će se obavljati avionom A319 tokom cele godine, tri puta nedeljno - sredom, petkom i nedeljom u najpovoljnijem dnevnom terminu.

EasyJet u aprilu otvara liniju Beograd – MilanoBritanska niskotarifna avio-kompanija EasyJet najavila je da će od 19. aprila početi sa letovima na liniji Beograd – Milano Malpensa.

Ovim potezom Beograd postaje nova tačka u širokoj mreži destinacija EasyJet-a u Evropi, navodi se u saopštenju kompanije i dodaje da će se letovi na liniji Beograd - Milano, do aerodroma Malpensa, obavljati avionom A319 tokom cele godine, tri puta nedeljno - sredom, petkom i nedeljom u najpovoljnijem dnevnom terminu.

Prema saopštenju, polasci iz Beograda biće u 13:25, sletanje u Milano u 15:10, a polasci sa milanskog aerodroma Malpensa su predviđeni u 15:45, s dolaskom na Aerodrom “Nikola Tesla” u 17:30 sati.

Cena avionske karte u jednom pravcu, sa svim uključenim taksama, iznosi 31,99 evra, a karte se mogu kupiti preko internet-sajta ove avio-kompanije.

EasyJet sa zadovoljstvom otvara novu liniju letova na ruti Milano - Beograd. Ovo je nova tačka u velikom portfoliju koji obuhvata više od 600 turističkih i poslovnih destinacija i više od 130 aerodroma u Evropi, izjavila je direktorka EasyJet-a za Italiju, Frensis Uzelej.

Tokom prve godine rada, EasyJet očekuje da na ovoj liniji preveze više od 40.000 putnika.

Aerodrom Malpensa u Milanu glavna je baza avio-kompanije EasyJet u Italiji, i njena druga najveća baza u Evropi, budući da iz te vazdušne luke avioni EasyJet-a lete na 48 linija ka 17 država.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik