Energoprojekt ugovorio posao vredan 26,8 miliona evra

Bez autora
Apr 28 2011

Kompanija "Energoprojekt visokogradnja" potpisala je aneks ugovora o proširenju postojećeg posla u gradu Aktau u Kazahstanu, čija je ukupna vrednost radova 26,8 miliona evra. "Energoprojekt visokogradnja" je sa kompanijom TOO "Oil Real Estate" iz Almatija, potpisala aneks ugovora na projektovanju i izgradnji hotelskog kompleksa u Aktau. "Energoprojekt visokogradnja", koja posluje u sastavu "Energprojekt holdinga", izvođač je radova na ovom projektu čiji je rok za realizaciju decembar 2011, a za investitora iz Almatija je i ranije gradila više značajnih objekata. Akcije srpskog građevinskog deoničarskog holdinga nalaze se na "A" listingu Beogradske berze, a trenutna cena je 934 dinara po akciji, uz tržišnu kapitalizaciju 8,8 milijardi dinara.

Energoprojekt ugovorio posao vredan 26,8 miliona evraKompanija "Energoprojekt visokogradnja" potpisala je aneks ugovora o proširenju postojećeg posla u gradu Aktau u Kazahstanu, čija je ukupna vrednost radova 26,8 miliona evra, saopštila je ta kompanija.

"Energoprojekt visokogradnja" je sa kompanijom TOO "Oil Real Estate" iz Almatija, potpisala aneks ugovora na projektovanju i izgradnji hotelskog kompleksa u Aktau.

"Energoprojekt visokogradnja", koja posluje u sastavu "Energprojekt holdinga", izvođač je radova na ovom projektu čiji je rok za realizaciju decembar 2011, a za investitora iz Almatija je i ranije gradila više značajnih objekata.

Akcije srpskog građevinskog deoničarskog holdinga nalaze se na "A" listingu Beogradske berze, a trenutna cena je 934 dinara po akciji, uz tržišnu kapitalizaciju 8,8 milijardi dinara, navedeno je na sajtu Beogradske berze.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik