„Grand“ primio prve goste

Bez autora
Oct 14 2012

Svi kapaciteti „MK mauntin rizorta“ biće u celosti renovirani za predstojeću ski-sezonu i spremni za goste. Ukupna vrednost investicije u modernizaciju najvećeg kompleksa na Kopaoniku, do kraja godine iznosiće 20 miliona evra. U završnoj fazi je rekonstrukcija hotela „Grand“ i apartmanskog kompleksa „Konaci deluks“ na Kopaoniku, a hotel „Grand“ je primio prve goste posle požara. Prodaja aranžmana za narednu zimsku sezonu odvija se uspešno. Mali broj soba ostao je u ponudi po specijalnim uslovima za ranu rezervaciju sa 15 odsto popusta. Planirano je da svi radovi u hotelu „Grand“ budu završeni do kraja oktobra. Kompletno su renovirani recepcija, restorani, aperitiv-bar...

„Grand“ primio prve gosteSvi kapaciteti „MK mauntin rizorta“ biće u celosti renovirani za predstojeću ski-sezonu i spremni za goste.

Ukupna vrednost investicije u modernizaciju najvećeg kompleksa na Kopaoniku, do kraja godine iznosiće 20 miliona evra. U završnoj fazi je rekonstrukcija hotela „Grand“ i apartmanskog kompleksa „Konaci deluks“ na Kopaoniku, a hotel „Grand“ je primio prve goste posle požara.

- Raduje me što je hotel „Grand“ primio prve goste nakon požara koji se desio u junu - rekao je Nikola Avram, direktor „MK mauntin rizorta“.

- Prodaja aranžmana za narednu zimsku sezonu odvija se uspešno. Mali broj soba ostao je u ponudi po specijalnim uslovima za ranu rezervaciju sa 15 odsto popusta.

Planirano je da svi radovi u hotelu „Grand“ budu završeni do kraja oktobra. Kompletno su renovirani recepcija, restorani, aperitiv-bar...

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik