Hotel Crna Gora uskoro pod brendom Hiltona

Bez autora
Apr 10 2011

Najstariji hotel u Podgorici, hotel Crna Gora, biće rekonstruisan po standardima hotelskog lanca Hilton. Predstavnici Evropske banke za obnovu i razvoj i Normal tursa će u ponedjeljak, potpisati ugovor o finansiranju tog poduhvata. Pre godinu dana potpisan je ugovor između hotelske korporacije Hilton i Normal tursa prema kome bi novi hotel imao 210 soba i i konferencijsku salu sa 300 mesta, kao i sve neophodne sadržaje, na osnovu čega će dobiti kategoriju objekta za pet zvezdica. Hiltonov hotel u Podgorici biće drugi iz te kategorije na području Balkana, jer u Dubrovniku već postoji hotel tog renomiranog lanca. Gradnja novog hotela je, kako je tada najavljeno, trebalo je da počne u februaru ove godine, a posao bi bio završen za dvije godine.

Hotel Crna Gora uskoro pod brendom HiltonaNajstariji hotel u Podgorici, hotel Crna Gora, biće rekonstruisan po standardima hotelskog lanca Hilton, najavljeno je iz podgoričke kompanije Normal turs.

Predstavnici Evropske banke za obnovu i razvoj i Normal tursa će u ponedjeljak, potpisati ugovor o finansiranju tog poduhvata.

Pre godinu dana potpisan je ugovor između hotelske korporacije Hilton i Normal tursa prema kome bi novi hotel imao 210 soba i i konferencijsku salu sa 300 mesta, kao i sve neophodne sadržaje, na osnovu čega će dobiti kategoriju objekta za pet zvezdica.

Hiltonov hotel u Podgorici biće drugi iz te kategorije na području Balkana, jer u Dubrovniku već postoji hotel tog renomiranog lanca.

Gradnja novog hotela je, kako je tada najavljeno, trebalo je da počne u februaru ove godine, a posao bi bio završen za dvije godine.

Hilton bi trebalo da dobije pravo da u narednih 15 godina upravlja renoviranim hotelom Crna Gora.

Ulaskom Hiltona u Crnu Goru, kako je ocenjeno prošle godine, počeće razvoj biznis turizma u toj državi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik