Novi letovi iz Osijeka

Bez autora
Apr 11 2010

Za Zračnu luku Osijek zimska sezona završila je s tek ponekim privatnim letovima. No najavljene su nove linije i više putnika. Početkom svibnja ponovno će iz Osijeka poletjeti niskotarifni Ryanair. Novosti ima i u programu čarter letova. Osim leta za Frankfurt srijedom i nedjeljom, iz Osijeka će se moći putovati za Tunis, Bugarsku, a možda i Egipat. Upravo te tri zemlje najpopularnija su inozemna turistička odredišta među Hrvatima. U tijeku su i pregovori o povezivanju plave i zelene Hrvatske. Iako tu ideju Slavonci itekako podupiru, nacionalni avioprijevoznik pristaje samo na liniju za Split. Prošle godine kroz osječku zračnu luku prošlo je dvadeset tisuća putnika.

Novi letovi iz OsijekaZa Zračnu luku Osijek zimska sezona završila je s tek ponekim privatnim letovima. No najavljene su nove linije i više putnika.

Početkom svibnja ponovno će iz Osijeka poletjeti niskotarifni Ryanair.

Novosti ima i u programu čarter letova. Osim leta za Frankfurt srijedom i nedjeljom, iz Osijeka će se moći putovati za Tunis, Bugarsku, a možda i Egipat. Upravo te tri zemlje najpopularnija su inozemna turistička odredišta među Hrvatima.

U tijeku su i pregovori o povezivanju plave i zelene Hrvatske. Iako tu ideju Slavonci itekako podupiru, nacionalni avioprijevoznik pristaje samo na liniju za Split.

Prošle godine kroz osječku zračnu luku prošlo je dvadeset tisuća putnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik