Od maja direktni letovi za Madrid

Bez autora
Mar 16 2010

Španska avio-kompanija "Spaner" (Spainair) planira da od 28. maja dva puta nedeljno leti direktno iz Beograda za Madrid, a najniža cena povratnog leta mogla bi da bude oko 100 evra. "Spaner" je izabrao svega dve nove destinacije kada su u pitanju direktni letovi iz Madrida: do Birmingema i Beograda.Letovi na liniji Madrid-Beograd započeće 28. maja ove godine. Saobraćaj će se obavljati dva puta nedeljno: petkom i nedeljom. Zanimljivo je da su ranije predstavnici "Spanera" najavljivali da žele da vide kako će funkcionisati novootvorena linija Beograd-Barselona, te da će tek nakon toga razmišljati o liniji za Madrid.

Od maja direktni letovi za MadridŠpanska avio-kompanija "Spaner" (Spainair) planira da od 28. maja dva puta nedeljno leti direktno iz Beograda za Madrid, a najniža cena povratnog leta mogla bi da bude oko 100 evra.

"Spaner" je izabrao svega dve nove destinacije kada su u pitanju direktni letovi iz Madrida: do Birmingema i Beograda

Letovi na liniji Madrid-Beograd započeće 28. maja ove godine. Saobraćaj će se obavljati dva puta nedeljno: petkom i nedeljom.

Zanimljivo je da su ranije predstavnici "Spanera" najavljivali da žele da vide kako će funkcionisati novootvorena linija Beograd-Barselona, te da će tek nakon toga razmišljati o liniji za Madrid.

Zbog toga otvaranje druge linije u ovako kratkom roku deluje kao iznenađenje, piše "Blic".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik