Od sjutra kušet od Nikšića do Beograda

Bez autora
Oct 15 2012

Željeznički prevoz Crne Gore (ŽPCG) od sjutra uvodi prevoz spavaćim kolima na relaciji Nikšić-Beograd. Prema voznom redu direktna spavaća kola kreću iz Nikšića svakog dana u 18 sati i 30 minuta, a u Beograd stižu narednog dana u šest sati i 53 minuta. Iz Beograda za Nikšić kreću svakodnevno u 20 sati i deset minuta, a stižu u nikšićku stanicu u osam sati i 13 minuta. Vozni red tih kola važiće do 8. decembra. Pruga Nikšić-Podgorica, čija je rekonstrukcija počela u maju 2006. godine, zvanično je otvorena za saobraćaj 1. oktobra, a redovan putnički saobraćaj na toj dionici uspostavljen je dan kasnije. U rekonstruisanu prugu od Nikšića do Podgorice, dugu 66,3 kilometara, uloženo je 68,6 miliona eura.

Od sjutra kušet od Nikšića do BeogradaŽeljeznički prevoz Crne Gore (ŽPCG) od sjutra uvodi prevoz spavaćim kolima na relaciji Nikšić-Beograd, prenosi Mina biznis.

Iz ŽPCG je saopšteno da prema voznom redu direktna spavaća kola kreću iz Nikšića svakog dana u 18 sati i 30 minuta, a u Beograd stižu narednog dana u šest sati i 53 minuta.

"Iz Beograda za Nikšić kreću svakodnevno u 20 sati i deset minuta, a stižu u nikšićku stanicu u osam sati i 13 minuta", navodi se u saopštenju.

Vozni red tih kola važiće do 8. decembra.

Pruga Nikšić-Podgorica, čija je rekonstrukcija počela u maju 2006. godine, zvanično je otvorena za saobraćaj 1. oktobra, a redovan putnički saobraćaj na toj dionici uspostavljen je dan kasnije.

U rekonstruisanu prugu od Nikšića do Podgorice, dugu 66,3 kilometara, uloženo je 68,6 miliona eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik