Promotivne karte do kraja zime

Bez autora
Sep 30 2012

Jat Airways nastavlja kampanju prodaje karata po promotivnim cenama, tako da će od 1. do 15. oktobra 2012. ponuditi veliki broj ovih karata. Karte će važiti za putovanja od 15. oktobra 2012. čak do 14. marta 2013. godine, izuzev perioda novogodišnjih i božićnih praznika.U toku trajanja akcije, kartu za povratno putovanje iz Beograda za Beč, Solun, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo i Skoplje, putnici će moći da kupe po ceni koja se kreće već od 99 evra.

Promotivne karte do kraja zimeJat Airways nastavlja kampanju prodaje karata po promotivnim cenama, tako da će od  1. do 15. oktobra 2012. ponuditi veliki broj ovih karata.

Karte će važiti za putovanja od 15. oktobra 2012. čak do 14. marta 2013. godine, izuzev perioda novogodišnjih i božićnih praznika.

U toku trajanja akcije, kartu za povratno putovanje iz Beograda za Beč, Solun, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Sarajevo i Skoplje, putnici će moći da kupe po ceni koja se kreće već od 99 evra.

Ukoliko žele da putuju iz Beograda za Atinu, Rim, Milano, Istanbul i Diseldorf, imaće mogućnost da kupe povratnu kartu po ceni od 129 evra. Za 139 evra moći će da putuju u Berlin, Frankfurt, Kopenhagen, Stokholm i Geteborg, za 159 evra u Amsterdam i Brisel, a za 179 evra u Cirih, Pariz i London.

Za letove iz Podgorice, Tivta, Sarajeva i Skoplja prema nekoj od evropskih destinacija Jat-a, cena povratne karte kretaće se od 209 evra.

Povratne karte po istim cenama važe i za početak putovanja iz Evrope ili regiona, odnosno iz svih navedenih gradova prema Beogradu. U cene su uračunate sve takse osim usluge izdavanja karte.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik