Prvi letovi Ryanaira iz Rijeke u London i Stockholm 15. travnja

Bez autora
Apr 12 2011

Prvim letovima zračnog prijevoznika Ryanaira, čiji će avioni 15. travnja povezati Zračnu luku Rijeka na otoku Krku s Londonom i Stockholmom, bit će službeno otvorena sezona letenja u riječkoj Zračnoj luci. Letovi iz Londona i Stockholma održavat će se dvaput na tjedan, ponedjeljkom i petkom, najjeftinija karta za jednu osobu stajat će 7 eura, a gradovi Opatija i Rijeka i njihove turističke zajednice osigurali su autobusni prijevoz putnika iz središta obaju gradova. U priopćenju se navodi da je sa Ryanairom dogovoreno medijsko oglašavanje na njegovim mrežnim stranicama s naglaskom na tržišta Velike Britanije i Švedske te da se očekuje da će nove linije povećati promet riječke zračne luke i dolazak turista iz Velike Britanije i Švedske.

Prvi letovi Ryanaira iz Rijeke u London i Stockholm 15. travnjaPrvim letovima zračnog prijevoznika Ryanaira, čiji će avioni 15. travnja povezati Zračnu luku Rijeka na otoku Krku s Londonom i Stockholmom, bit će službeno otvorena sezona letenja u riječkoj Zračnoj luci, priopćeno je danas iz riječke Turističke zajednice.

Letovi iz Londona i Stockholma održavat će se dvaput na tjedan, ponedjeljkom i petkom, najjeftinija karta za jednu osobu stajat će 7 eura, a gradovi Opatija i Rijeka i njihove turističke zajednice osigurali su autobusni prijevoz putnika iz središta obaju gradova.

U priopćenju se navodi da je sa Ryanairom dogovoreno medijsko oglašavanje na njegovim mrežnim stranicama s naglaskom na tržišta Velike Britanije i Švedske te da se očekuje da će nove linije povećati promet riječke zračne luke i dolazak turista iz Velike Britanije i Švedske.

Osim letova u London i Stockholm, riječka Zračna luka imat će ove sezone i redovne linije prijevoznika Croatia Airlines, Air Berlin i VIP Wings do odredišta London, Koeln, Stuttgart, Košice, Duesseldorf, Muenster/Osnabrueck, stoji u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik