Prvomajski praznik na planini

Bez autora
Apr 27 2012

Predstojeći produženi praznični vikend će biti poslednji ski vikend ove sezone u ski centru Kopaonik. JP "Skijališta Srbije“ je pripremilo staze Karaman Greben A i B i Pančićev Vrh koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika. Povodom svečanog završetka ski sezone koja je, po svim kriterijumima, najuspešnija ski sezona u istoriji ski centra Kopaonik, “Skijališta Srbije” su, u znak zahvalnosti vernim posetiocima ovog centra, za 1. i 2. maj, obezbedila besplatno skijanje. Onima koji žele na drugačiji način da dožive Kopaonik, žičare Karaman Greben i Pančićev Vrh će takođe biti na raspolaganju za panoramsko razgledanje i šetnju. Svi ljubitelji Zlatibora, koji će predstojeći prvomajski praznik provesti na ovoj planini jedinstvene lepote, moći će u ski centru Tornik da uživaju u letnjim sadržajima koje ovaj centar pruža.

Prvomajski praznik na planiniPredstojeći produženi praznični vikend će biti poslednji ski vikend ove sezone u ski centru Kopaonik.

JP "Skijališta Srbije“ je pripremilo staze Karaman Greben A i B i Pančićev Vrh koje će biti na usluzi skijašima tokom praznika.

Povodom svečanog završetka ski sezone koja je, po svim kriterijumima, najuspešnija ski sezona u istoriji ski centra Kopaonik, “Skijališta Srbije” su, u znak zahvalnosti vernim posetiocima ovog centra, za 1. i 2. maj, obezbedila besplatno skijanje.

Onima koji žele na drugačiji način da dožive Kopaonik, žičare Karaman Greben i Pančićev Vrh će takođe biti na raspolaganju za panoramsko razgledanje i šetnju.

Prvomajski praznik na Torniku

Svi ljubitelji Zlatibora, koji će predstojeći prvomajski praznik provesti na ovoj planini jedinstvene lepote, moći će u ski centru Tornik da uživaju u letnjim sadržajima koje ovaj centar pruža.

Svi posetioci će moći da uzivaju u uzbudljivoj vožnji “tubing” stazom, panoramskom razgledanju šestosednom žičarom, kao i u šetnji do planinskog vrha Tornik odakle je moguće uživati u jedinstvenom pogledu koji se pruža sa ovog mesta.

JP "Skijališta Srbije" će predstojeće leto iskoristiti za pripremu naredne zimske sezone.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik