Red Dot ponovno Elanu

Bez autora
Mar 15 2010

Elan je po drugi puta proglašen dobitnikom jedne od najprestižnijih svjetskih nagrada Red Dot. Elan zimska divizija savladala je konkurenciju od 1663 poduzeća iz 57 država zahvaljujući skijama marke SLX Wave Flex, oblikovanih u suradnji s ljubljanskim dizajnerskim studiom Gigodesign. Nagrada dokazuje da je Elan tehnološko, razvojno i dizajnersko poduzeće koje spada u sam vrh’. Zahvaljujući tome lani je, unatoč krizi, uspio ostvariti planiranu prodaju na svim područjima. Elan je, podsjetimo, istu nagradu osvojio i 2007. godine za skije marke Speedwave.

Red Dot ponovno ElanuElan je po drugi puta proglašen dobitnikom jedne od najprestižnijih svjetskih nagrada Red Dot.

Elan zimska divizija savladala je konkurenciju od 1663 poduzeća iz 57 država zahvaljujući skijama marke SLX Wave Flex, oblikovanih u suradnji s ljubljanskim dizajnerskim studiom Gigodesign.

Direktor društva Robert Ferko izjavio je kako ’’nagrada dokazuje da je Elan tehnološko, razvojno i dizajnersko poduzeće koje spada u sam vrh’’. Zahvaljujući tome lani je, unatoč krizi, uspio ostvariti planiranu prodaju na svim područjima. Elan je, podsjetimo, istu nagradu osvojio i 2007. godine za skije marke Speedwave.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik