Ski centar Tornik na Zlatiboru spreman za praznik

Bez autora
Feb 13 2013

Svi koji odluče da posete neke od ski centara u Srbiji za vreme Sretenjskog praznika, mogu da budu sigurni da će se dobro skijati, jer na planinama ima dovoljno snega. Ski centar Tornik radi punim kapacitetom, ima oko 45 centimetara utabanog snega, a skijaše prevoze dva ski lifta i šestosedna žičara. Za najmlađe i skijaše početnike u funkciji je pokretna traka, a pripremljena je i staza. Kako bi boravak u ovom centru bio što ugodniji skijašima i borderima, na raspolaganju je organizovan prevoz, koji iz centra Zlatibora svakog dana polazi u razmacima od pola sata. Koliko ima snega i kako izgleda ski centar Tornik u svakom momentu možete videti preko live kamera koje se nalaze na sajtu Skijališta Srbije.

Ski centar Tornik na Zlatiboru spreman za praznikSvi koji odluče da posete neke od ski centara u Srbiji za vreme Sretenjskog praznika, mogu da budu sigurni da će se dobro skijati, jer na planinama ima dovoljno snega.

Ski centar Tornik radi punim kapacitetom, ima oko 45 centimetara utabanog snega, a skijaše prevoze dva ski lifta i šestosedna žičara. Za najmlađe i skijaše početnike u funkciji je pokretna traka, a pripremljena je i staza.

Kako bi boravak u ovom centru bio što ugodniji skijašima i borderima, na raspolaganju je organizovan prevoz, koji iz centra Zlatibora svakog dana polazi u razmacima od pola sata.

Koliko ima snega i kako izgleda ski centar Tornik u svakom momentu možete videti preko live kamera koje se nalaze na sajtu Skijališta Srbije.

Većina paketa za Sretenjski praznik je rasprodata. Slobodnih mesta ima u privatnom smeštaju, hotelu “Palisad” koji odobrava 20 posto popusta na komercijalne cene u periodu od 14. do 17. februara, i 20 posto popusta na usluge velnesa, kao i besplatne časove skijanja sa opremom. Hotel i spa “Idila” je takođe, za predstojeći praznik odobrila popust od 15 posto na važeće cene.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik