Za tansport i prateće aktivnosti u saobraćaju, turizam objavljeno nešto više od 3.700 tendera

Bez autora
May 04 2011

Prema podacima iz Godišnjaka 2010 (godišnje analize objavljenih tendera) koji je objavio Informacioni Servis Tender, tokom 2010. godine raspisano je ukupno 3.703 tendera za transport i prateće aktivnosti u saobraćaju, turizam na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije. Najviše tendera objavljeno je u Srbiji i to 2.494 tendera, a odmah zatim slede Bosna i Hercegovina sa 529 objavljenih tendera i Hrvatska sa 430 objavljenih tendera. Na području Makedonije raspisano je 195 tendera tokom protekle godine, a u Crnoj Gori je objavljeno 55 tendera. Posmatrano prema pojedinačnim granama, najviše tendera raspisano je za putničke agencije – putovanja, ekskurzije, prodaja karata…(2461 tender), dok je najmanje tendera bilo za transport robe u vodenom saobraćaju (20 tendera).

Za tansport i prateće aktivnosti u saobraćaju, turizam objavljeno nešto više 3.700 teneraPrema podacima iz Godišnjaka 2010 (godišnje analize objavljenih tendera) koji je objavio Informacioni Servis Tender, tokom 2010. godine raspisano je ukupno 3.703 tendera za transport i prateće aktivnosti u saobraćaju, turizam na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije.

Najviše tendera objavljeno je u Srbiji i to 2.494 tendera, a odmah zatim slede Bosna i Hercegovina sa 529 objavljenih tendera i Hrvatska sa 430 objavljenih tendera.

Na području Makedonije raspisano je 195 tendera tokom protekle godine, a u Crnoj Gori je objavljeno 55 tendera.

Posmatrano prema pojedinačnim granama, najviše tendera raspisano je za putničke agencije – putovanja, ekskurzije, prodaja karata…(2461 tender), dok je najmanje tendera bilo za transport robe u vodenom saobraćaju (20 tendera).

Sponzori Godišnjaka 2010 za kategoriju Transport i prateće aktivnosti u saobraćaju, turizam su: Stobex, Poslovi.rs, Grantovi.com, Tigar, Tenderi.co.rs, Poslovnojutro.com, Karavan, Pressco.info.

Kompletnu godišnju analizu broja objavljenih tendera možete pogledati na sajtu analize.tenderi.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik