Zimske čarolije u proleće

Bez autora
Mar 18 2010

Propustili ste da ove zime odete ne skijanje i sada se kajete. Očajanju nema mesta jer turističke agencije nude ski-aranžmane i za mart, i to po veoma pristupačnim cenama. U ponudi su i domaći i inostrani ski-centri, a na vama je samo da odaberete koje skijalište želite da posetite. U agenciji “Kon Tiki” za mart preporučuju nekoliko destinacija. Pre svega navode Bansko u Bugarskoj, gde sedam noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice košta 135 evra. Kada su u pitanju austrijska skijališta preporučujemo Kircberg, gde smeštaj u hotelu sa tri zvezdice na bazi polupansiona, u trajanju od osam dana košta 330 evra. Dok ljubiteljima italijanskih ski-centara, predlažemo skijalište Madonu di Kampiljo, u kojoj osam dana sa doručkom staje 280 evra.

Zimske čarolije u prolećePropustili ste da ove zime odete ne skijanje i sada se kajete.

Očajanju nema mesta jer turističke agencije nude ski-aranžmane i za mart, i to po veoma pristupačnim cenama. U ponudi su i domaći i inostrani ski-centri, a na vama je samo da odaberete koje skijalište želite da posetite.

U agenciji “Kon Tiki” za mart preporučuju nekoliko destinacija.

Pre svega navode Bansko u Bugarskoj, gde sedam noćenja sa doručkom u hotelu sa tri zvezdice košta 135 evra.

- Kada su u pitanju austrijska skijališta preporučujemo Kircberg, gde smeštaj u hotelu sa tri zvezdice na bazi polupansiona, u trajanju od osam dana košta 330 evra. Dok ljubiteljima italijanskih ski-centara, predlažemo skijalište Madonu di Kampiljo, u kojoj osam dana sa doručkom staje 280 evra - kaže Milica Žarković, PR ove agencije.

U ponudi kaže imaju i domaće planine, od kojih izdvajaju Kopaonik. Aranžman od osam dana na bazi polupansiona u hotelu “Srebrnac” košta 17.650 dirana, smeštaj u studiju u “Konacima Sunčani vrhovi” za dve osobe je 27.433 dinara, produženi vikend u hotelu “Grand” u trajanju od četvrtka na ponedeljak za dve osobe na bazi polupansiona staje 48.000 dinara, a osam dana u hotelu “Angela” za dve osobe košta 52.320 dinara.

- Od bližih planina nudimo i Jahorinu. Za osam dana na bazi polupansiona u hotelu “Košuta” treba izdvojiti 195 evra, a u hotelu “Bistrica” 205 evra po osobi - kaže Žarkovićeva.

Agencija “Džoli travel” za martovske dane pre svega preporučuje skijališta u Francuskoj, i to Risul, Tignes, Les 2 Aleps i Valtornes, za koja imaju obezbeđene polaske 19. i 26. marta.

- U pitanju su paket aranžmani, koji podrazumevaju sedmodnevni smeštaj u apartmanima sa uračunatim ski-pasom, koji koštaju od 285 evra po osobi – kažu u “Džoliju”.

U ovoj agenciji takođe preporučuju Bansko u Bugarskoj, gde, kažu, imaju veliki izbor hotela, pa tako na primer osam dana na bazi polupansiona u hotelu sa četiri zvezdice košta 189 evra po osobi. A od austrijskih ski-centara ovde izdvajaju Bad Klajn Kirhajm, gde najam apartmana za osam dana košta od 375 evra.

- Neki objekti u ovom skijalištu do 5. aprila nudiće i popustu visini od 50 odsto za posete njihovim termalnim kupalištima, dok će neki objekti ski-pas nuditi po nižoj ceni - kažu u “Džoliju”.

U ponudi im je, kažu, i Kranjska gora, gde tri dana na bazi polupansiona sa uračunatim ski-pasom košta od 152 evra, ali i Jahorina.

- Za one koji više vole bliže planine preporučujemo Jahorinu na kojoj će se sneg, po svemu sudeći, zadržati do kraja ovog meseca. Smeštaj u hotelu “Bistrica” u trajanju od osam dana košta 210 evra. U Srbiji izdvajamo Kopaonik, gde paket za dvoje odraslih “osam snežnih dana” u hotelu “Grand” košta 66.600, s tim što je smeštaj za jedno dete uzrasta do pet godina gratis. Istoimeni paket za dve osobe u hotelu “Angela” staje 152.320 dinara - kažu u “Džoliju” i napominju da specijalne ponude imaju i za Zlatibor. Tako pet dana na bazi polupansiona u hotelu “Mona” u martu koštaju 12.300 dinara po osobi.

Iako u ponudi imaju mnogo skijališta, u agenciji “Argus turs” kao najbolju destinaciju za mart izdvajaju Austriju.

- Prvenstveno zbog toga što je sneg na austrijskim skijalištima do kraja marta zagarantovan. Najam apartmana za sedam noćenja, recimo u Bad Haf Gaštajnu, košta 299 evra - kažu u “Argus tursu”.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik