"Aj fon" se "uspavao" na početku 2011.

Bez autora
Jan 05 2011

Kvar na alarmu za buđenje u "Eplovom" čuvenom mobilnom telefonu "ajFoun" onemogućio je buđenje njegovih korisnika ujutro između 2. januara. Radi se o modelima telefona "ajFoun" pod operativnim sistemom "ajOS 4".Ti telefoni su već imali problem sa alarmom u oktobru, prilikom prelaska sa letnjeg na zimsko računanje vremena. U "Eplu" su priznali problem, ali nisu dali nikakvo objašnjenje za kvar, čiji je uzrok izgleda alarmni sistem programiran da se uključuje u određeno vreme svakog dana tokom sedmice.

"Aj fon" se "uspavao" na početku 2011.Kvar na alarmu za buđenje u "Eplovom" čuvenom mobilnom telefonu "ajFoun" onemogućio je buđenje njegovih korisnika ujutro između 2. januara, objavili su danas francuski elektronski mediji.

Radi se, kako su preneli, o modelima telefona "ajFoun" pod operativnim sistemom "ajOS 4". Ti telefoni su već imali problem sa alarmom u oktobru, prilikom prelaska sa letnjeg na zimsko računanje vremena.

U "Eplu" su priznali problem, ali nisu dali nikakvo objašnjenje za kvar, čiji je uzrok izgleda alarmni sistem programiran da se uključuje u određeno vreme svakog dana tokom sedmice.

Ukoliko se, međutim, precizira uključenje alarma za određeni dan, problem nestaje i funkcija buđenja na "ajFounu" ponovo ispravno radi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik