Apple: Nema više besplatnih maski za iPhone 4

Bez autora
Sep 20 2010

Apple će krajem septembra obustaviti besplatnu nabavku zaštitnih maski za iPhone 4, jer je otkriveno da su problemi koje su korisnici ovog modela imali sa slabljenjem signala manji nego što se u početku mislilo.Darežljivot kompanije Apple ima granice, tako da je objavljen kraj programa besplatne nabavke maski koje su namenjene rešavanju problema vezanog za prijem signala. Apple će, od 30. septembra, samo korisnici koji stvarno imaju problem sa prijemom signala preko svojih "pametnih" telefona iPhone 4 imati pravo na besplatnu nabavku zaštitne maske.

Apple: Nema više besplatnih maski za iPhone 4Apple će krajem septembra obustaviti besplatnu nabavku zaštitnih maski za iPhone 4, jer je otkriveno da su problemi koje su korisnici ovog modela imali sa slabljenjem signala manji nego što se u početku mislilo.

Darežljivot kompanije Apple ima granice, tako da je objavljen kraj programa besplatne nabavke maski koje su namenjene rešavanju problema vezanog za prijem signala, preneli su francuski elektronski mediji.

Apple je objavio na američkoj verziji svog veb sajta da će, od 30. septembra, samo korisnici koji stvarno imaju problem sa prijemom signala preko svojih "pametnih" telefona iPhone 4 imati pravo na besplatnu nabavku zaštitne maske.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik