Broj korisnika Google+ mreže sve veći

Bez autora
Aug 04 2011

Puštanjem beta verzije društvene mreže Google+ u javnosti su se pojavila dva potpuno različita gledišta korisnika. Neki su predviđali brzi neuspjeh, dok su drugi hvalili Google+ i već predviđali kraj trenutno najveće društvene mreže Facebook. Ono što je očigledno je da nijedna strana nije očekivala tako brz rast korisnika, pogotovo ako se uzme u obzir da Google+ nije bio otvoren za sve korisnike, nego isključivo za one koji dobiju pozivnicu.Nakon nešto više od mesec dana postojanja Google+ ima 25 miliona korisnika, dok je taj broj korisnika Facebook skupio tek nakon 30 meseci.

Broj korisnika Google+ mreže sve većiPuštanjem beta verzije društvene mreže Google+ u javnosti su se pojavila dva potpuno različita gledišta korisnika.

Neki su predviđali brzi neuspjeh, dok su drugi hvalili Google+ i već predviđali kraj trenutno najveće društvene mreže Facebook. Ono što je očigledno je da nijedna strana nije očekivala tako brz rast korisnika, pogotovo ako se uzme u obzir da Google+ nije bio otvoren za sve korisnike, nego isključivo za one koji dobiju pozivnicu.

Nakon nešto više od mesec dana postojanja Google+ ima 25 miliona korisnika, dok je taj broj korisnika Facebook skupio tek nakon 30 meseci.

Zanimljivo je da broj korisnika raste uprkos tome što je Google počeo masovno da briše profile korisnika, zbog čega je bio zasut kritikama sa svih strana, ali ga ni to nije omelo u brisanju. Obrisani profili su se odnosili na kompanije i brendove, koje Google želi da prisili da ne koriste profil, nego već najavljene stranice za kompanije i brendove.

Kada Google javno pusti najavljene stranice za kompanije, prognozira se da bi tek tada trebala da krene navala korisnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik