Broj tvitova utrostručen, FB najavljuje novine

Bez autora
Jul 03 2011

Društvena internet mreža Twitter dostigla je granicu od 200 miliona tvitova dnevno, što znači da se broj kratkih poruka koje su se preko nje poslale za godinu, trostruko povećao. Sa druge strane, vlasnik popularne društvene mreže, Facebook, Mark Zakerberg, obećao je naredne sedmice genijalnu novinu.Pretpostavlja se da bi se moglo raditi o vrlo očekivanoj aplikaciji za Apple-ov tablet uređaj iPad, novoj prodavnici aplikacija Spartan ili aplikaciji za razmenu fotografija namenjenoj Apple-ovom mobilnom telefonu iPhone.

Broj tvitova utrostručen, FB najavljuje novineDruštvena internet mreža Twitter dostigla je granicu od 200 miliona tvitova dnevno, što znači da se broj kratkih poruka koje su se preko nje poslale za godinu, trostruko povećao.

Sa druge strane, vlasnik popularne društvene mreže, Facebook, Mark Zakerberg, obećao je naredne sedmice genijalnu novinu, prenosi SEEbiz.

Pretpostavlja se da bi se moglo raditi o vrlo očekivanoj aplikaciji za Apple-ov tablet uređaj iPad, novoj prodavnici aplikacija Spartan ili aplikaciji za razmenu fotografija namenjenoj Apple-ovom mobilnom telefonu iPhone.

Facebook će biti povezan i sa novim taktilnim tablet uređajem kompanije HP, TachPedom. Preko tog tableta će se moći slati i čitati komentari vezani za određenu fotografiju na Facebook-u i pratiti informacije na toj mreži bez potrebe korišćenja posebne aplikacije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik