Čitač ekonomske klase

Bez autora
Mar 13 2011

Francuski proizvođač „Arčos“ predstavio je na nedavno završenom Cebitu (najvećem sajmu elektronike u Evropi) novi e-rider „Arnova“. Ovaj čitač ima rezistivni ekran od 7 inča, rezolucije 800h480 piksela i memoriju od 4 GB.Podržava PDF i EPUB formate za čitanje knjiga, a može i da reprodukuje audio i video sadržaje. U čitač je ugrađena i Wi-Fi konekcija, preko koje je omogućeno surfovanje internetom, te USB priključak, koji služi samo za prenos podataka, a ne i za punjenje čitača.

Čitač ekonomske klaseFrancuski proizvođač „Arčos“ predstavio je na nedavno završenom Cebitu (najvećem sajmu elektronike u Evropi) novi e-rider „Arnova“.

Ovaj čitač ima rezistivni ekran od 7 inča, rezolucije 800h480 piksela i memoriju od 4 GB. Podržava PDF i EPUB formate za čitanje knjiga, a može i da reprodukuje audio i video sadržaje.

U čitač je ugrađena i Wi-Fi konekcija, preko koje je omogućeno surfovanje internetom, te USB priključak, koji služi samo za prenos podataka, a ne i za punjenje čitača. Operativni sistem je „Android 2.1“, što je ipak daleko od verzije 3.0, koja je optimizovana za tablete. Zbog svega je i cena ovih uređaja niža od proseka, pa će biti dostupni gotovo svakom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik