Direktor "Apple-a" ličnost godine

Bez autora
Dec 27 2010

Londonski poslovni dnevnik "Financial Times" je proglasio izvršnog direktora "Apple-a" Stiva Džobsa za "ličnost godine", nakon što ga je američki časopis "Fortune" izabrao za "gazdu godine". Direktor "Apple-a" najbolji je primer ostvarenja američkog sna.Najveća snaga Amerike oduvek je bila njena srednja klasa u ekspanziji gde svako može da teži ostvarenju američkog sna, što je cilj koga treba ostvarivati isticanjem osoba kao što je Džobs koje su razvile čak dva-tri revolucionarna proizvoda na osnovu čega se očekuje da steknu kapital, a to je dobra stvar.

Direktor "Apple-a" ličnost godineLondonski poslovni dnevnik "Financial Times" je proglasio izvršnog direktora "Apple-a" Stiva Džobsa za "ličnost godine", nakon što ga je američki časopis "Fortune" izabrao za "gazdu godine".

Uspeh Džobsa je pozdravio i američki predsednik Barak Obama koji je istakao da je direktor "Apple-a" najbolji primer ostvarenja američkog sna.

Obama je istakao da je najveća snaga Amerike oduvek bila njena srednja klasa u ekspanziji gde svako može da teži ostvarenju američkog sna, što je cilj koga treba ostvarivati isticanjem osoba kao što je Džobs koje su razvile čak dva-tri revolucionarna proizvoda na osnovu čega se očekuje da steknu kapital, a to je, prema mišljenju Obame, dobra stvar.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik