"Epl” uvodi produženo slušanja numera pre kupovine

Bez autora
Aug 01 2011

Kompanija “Epl” je uvela produženje slušanja delova muzičkih sadržaja na svojoj platformi “ajTjuns stor” pre njihove kupovine na 90 sekundi i u još zemalja, osim u SAD-u. Duže slušanje tih sadržaja je sada omogućeno i u Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji, Meksiku, Holandiji, Italiji, Švedskoj, Luksemburgu, Danskoj, Švajcarskoj, Novom Zelandu, Kanadi i Francuskoj, a uskoro bi trebalo da budu priključene i druge zemlje.Taj potez “Epla” će, međutim, naneti veliku štetu diskografskim kućama.

"Epl” uvodi produženo slušanja numera pre kupovineKompanija “Epl” je uvela produženje slušanja delova muzičkih sadržaja na svojoj platformi “ajTjuns stor” pre njihove kupovine na 90 sekundi i u još zemalja, osim u SAD-u, preneli su francuski elektronski mediji.

Duže slušanje tih sadržaja je sada omogućeno i u Velikoj Britaniji, Irskoj, Australiji, Meksiku, Holandiji, Italiji, Švedskoj, Luksemburgu, Danskoj, Švajcarskoj, Novom Zelandu, Kanadi i Francuskoj, a uskoro bi trebalo da budu priključene i druge zemlje.

Taj potez “Epla” će, međutim, naneti veliku štetu diskografskim kućama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik