Facebook i na tržištu mobilnih telefona

Bez autora
Mar 22 2011

"Facebook" je objavio kupovinu izraelske kompanije "Snaptu" specijalizovane za razvoj mobilnih aplikacija. Poslovanje "Snaptua", formiranog 2007. godine, usmereno je na prenosivost aplikacija tipa "Facebook" ili "Twitter" na mobilne telefone koji ne pripadaju grupi najnovijih "pametnih" telefona - "smartfonova".Ta transkacija bi, zato, trebalo da ubrza prodor "Facebook" u zemljama u razvoju gde je nivo korišćenja "smartfonova" mali. Najveća svetska društvena veb mreža na taj način nastavlja prodor u oblasti mobilnosti.

Facebook i na tržištu mobilnih telefona"Facebook" je objavio kupovinu izraelske kompanije "Snaptu" specijalizovane za razvoj mobilnih aplikacija.

Poslovanje "Snaptua", formiranog 2007. godine, usmereno je na prenosivost aplikacija tipa "Facebook" ili "Twitter" na mobilne telefone koji ne pripadaju grupi najnovijih "pametnih" telefona - "smartfonova".

Ta transkacija bi, zato, trebalo da ubrza prodor "Facebook" u zemljama u razvoju gde je nivo korišćenja "smartfonova" mali, preneli su danas francuski elektronski mediji.

Najveća svetska društvena veb mreža na taj način nastavlja prodor u oblasti mobilnosti.

Transakcija se procenjuje na 70 miliona evra, ali nikakva cifra nije objavljena. "Facebook" je na taj način obavio svoju prvu kupovinu u Izraelu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik