"Fejsbuk" treći u svetu po broju poseta

Bez autora
Dec 28 2010

"Fejsbuk" je postao treći internet sajt u svetu, pošto je u novembru premašio "Jahu" u pogledu pojedinačnih poseta, preneli su francuski elektronski mediji."Fejsbuk" je premašio u novembru "Jahu" koji je sada potisnut na četvrto mesto, pošto je u tom mesecu "Fejsbuk" ostvario 648 miliona jedinstvenih poseta, a "Jahu" 630 miliona. Pre tačno godinu dana, "Fejsbuk" je imao malo više od 400 miliona pojedinačnih poseta, dok ih je "Jahu" imao 600 miliona.

"Fejsbuk" treći u svetu po broju poseta"Fejsbuk" je postao treći internet sajt u svetu, pošto je u novembru premašio "Jahu" u pogledu pojedinačnih poseta, preneli su francuski elektronski mediji.

Prema podacima istraživačke kompanije "komSkor", "Fejsbuk" je premašio u novembru "Jahu" koji je sada potisnut na četvrto mesto, pošto je u tom mesecu "Fejsbuk" ostvario 648 miliona jedinstvenih poseta, a "Jahu" 630 miliona.

Pre tačno godinu dana, "Fejsbuk" je imao malo više od 400 miliona pojedinačnih poseta, dok ih je "Jahu" imao 600 miliona.

Napredak "Fejsbuka" se, pre svega, bio ubrzao od juna, tako da se sada ta društvena mreža nalazi odmah iza veb giganata kao što su "Majkrosoft" (869 miliona pojedinačnih poseta u novembru) i "Gugla" (970 miliona poseta).

Ta performansa je dodatno potvrdila centralno mesto "Fejsbuka" u svakodnevnom korišćenju veba od strane internet korisnika.

Osim toga, vreme koje korisnici provode na "Fejsbuku" vrtoglavo raste, tako da sada dostiže u proseku pet sati i 25 minuta mesečno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik