Galaxy Tab "proteran" sa Sajma elektronike

Bez autora
Sep 05 2011

Samsung je odlukom nemačkog suda primoran da povuče svoj Galaxy Tab dijagonale 7,7 inča, sa IFA 2011, sajma elektronike u Berlinu. Sud u Diseldorfu je 2. septembra udovoljio zahtevu kompanije Apple, koja je okrivila Samsung za narušavanje propisa o zaštiti patenata, i zabranio reklamiranje i prodaju Galaxy Tab na teritoriji Nemačke.Samsung uvažava odluku suda u Diseldorfu od 2. septembra, zbog čega je doneo odluku da ne izlaže dalje Galaxy Tab od 7,7 inči na IFA. Samsung smatra da odluka suda predstavlja oštro ograničavanje potrošačkog izbora u Nemačkoj.

Galaxy Tab "proteran" sa Sajma elektronikeSamsung je odlukom nemačkog suda primoran da povuče svoj Galaxy Tab dijagonale 7,7 inča, sa IFA 2011, sajma elektronike u Berlinu.

Sud u Diseldorfu je 2. septembra udovoljio zahtevu kompanije Apple, koja je okrivila Samsung za narušavanje propisa o zaštiti patenata, i zabranio reklamiranje i prodaju Galaxy Tab na teritoriji Nemačke.

"Samsung uvažava odluku suda u Diseldorfu od 2. septembra, zbog čega je doneo odluku da ne izlaže dalje Galaxy Tab od 7,7 inči na IFA", izjavio je predstavnik južnokorejske kompanije Džejms Čun. On je, međutim, ukazao da Samsung smatra da odluka suda predstavlja oštro ograničavanje potrošačkog izbora u Nemačkoj.

Ranije je sud već uveo zabranu prodaje modela Galaxy Tab s ekranom od 10,1 inča do 9. septembra. Taj model će, kako se očekuje, postati najozbiljniji konkurent iPadu kompanije Apple.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik