Google Chrome slavi treći rođendan

Bez autora
Sep 05 2011

Internet pretraživač Chrome kompanije Google lansiran je na današnji dan 2008. godine. Google Chrome čija je beta verzija lansirana 2. septembra 2008. godine, danas slavi treći rođendan. Minimalistički interfejs i inovacije koje je doneo Chrome postavili su nove standarde kojima je vremenom počela da teži i konkurencija.Chrome je ispunio velika očekivanja i veoma brzo zauzeo je treće mesto na tržištu Internet pretraživača, iza Internet Explorera i Firefoxa.

Google Chrome slavi treći rođendanInternet pretraživač Chrome kompanije Google lansiran je na današnji dan 2008. godine.

Google Chrome čija je beta verzija lansirana 2. septembra 2008. godine, danas slavi treći rođendan. Minimalistički interfejs i inovacije koje je doneo Chrome postavili su nove standarde kojima je vremenom počela da teži i konkurencija.

Chrome je ispunio velika očekivanja i veoma brzo zauzeo je treće mesto na tržištu Internet pretraživača, iza Internet Explorera i Firefoxa.

U avgustu je Chrome imao tržišni udeo od 23,17 odsto, Firefox 27,5, a Internet Explorer 40 odsto, a istraživanje tržišta koje je sprovela agencija Gomez pokazalo je da je Chrome nabrži pretraživač.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik