Google uveo Page Speed Service

Bez autora
Aug 02 2011

Google je razvio nove servise koji analiziraju veb strane i prepravljaju njihov kod kako bi se brže učitavale i dobile bolju uslugu njegovih servera. Da biste koristili Page Speed Service (Servis za ubrzavanje strana, korisnici treba da se prijave i obaveste Google o Internet adresi lokacije na kojoj se nalaze.Servis uzima sadržaj strana, optimizuje ga za brži rad i vraća korisniku. Posetioci mogu da pristupe lokaciji kao i pre, ali će uočiti ubrzanje od 25 do 60 odsto.

Google uveo Page Speed ServiceGoogle je razvio nove servise koji analiziraju veb strane i prepravljaju njihov kod kako bi se brže učitavale i dobile bolju uslugu njegovih servera.

Da biste koristili Page Speed Service (Servis za ubrzavanje strana, korisnici treba da se prijave i obaveste Google o Internet adresi lokacije na kojoj se nalaze. Servis uzima sadržaj strana, optimizuje ga za brži rad i vraća korisniku.

Posetioci mogu da pristupe lokaciji kao i pre, ali će uočiti ubrzanje od 25 do 60 odsto, objavio je Google

Servis se za sada nudi besplatno ograničenom broju ručno odabranih administratora veb strana, ali će se ubuduće naplaćivati.

Cene i ostale detalje Google će objaviti kasnije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik