Gradska lisica

Bez autora
Apr 08 2012

Sa „volpeom“, gradska vožnja kroz „špic“ će postati zabavna, a parking problemi nestati, obećava milanski proizvođač, jer najmanji automobil na svetu može i u lift da uđe. Zove se „Volpe" (Lisica) i najmanji je automobil na svetu. Bar tako tvrde njegovi tvorci.Reč je o italijanskom jednosedu sa električnim motorom, koji će se naći u prodaji krajem godine. Dizajniran od strane tima vrhunskih stilista i inženjera, predstavlja gradsko vozilo koje će samo poboljšati i olakšati urbani život.

Gradska lisicaSa „volpeom“, gradska vožnja kroz „špic“ će postati zabavna, a parking problemi nestati, obećava milanski proizvođač, jer najmanji automobil na svetu može i u lift da uđe!

Zove se „Volpe" (Lisica) i najmanji je automobil na svetu. Bar tako tvrde njegovi tvorci.

Reč je o italijanskom jednosedu sa električnim motorom, koji će se naći u prodaji krajem godine. Dizajniran od strane tima vrhunskih stilista i inženjera, predstavlja gradsko vozilo koje će samo poboljšati i olakšati urbani život, navode proizvođači iz Milana.

„Volpe" je bez problema ušao u zgradu milanske televizije Skaj, ušunjao se u lift i lagano se kretao hodnicima i redakcijama.

Neverovatno, ali istinito - gradski automobil je obišao sve spratove. To je svakako automobil budućnosti koji je televizija Skaj, kroz program „Gvidando", pod rukovodstvom Maura Otina i Karla Vancinija, predstavila javnosti.

„Volpe" je dug dva metra, a širok jedan i može se voziti na čak četiri izvora energije: gas, benzin, električnu i solarnu energiju.

U isto toliko verzija će se i proizvoditi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik