"Gugl" predstavio Maps Navigation

Bez autora
Mar 08 2011

Popularna "onlajn" kartografska usluga "Gugla" - "Gugl mape" (Google Maps) ponudila je vozačima automobila novu opciju koja ih upućuje na najbrži pravac kretanja u realnom vremenu kako bi izbegli gužve.Nov sistem "Gugl mape navigacija" (Google Maps Navigation) - GMN, trenutno dostupan u "beta" (probnoj) verziji, nudi uvid u više putanja kako bi se stiglo do iste destinacije uz napisano vreme pored svakog pravca potrebno da bi se stiglo do cilja i tri boje indikatora (crvena, zelena i žuta) kojima se obeležava intenzitet saobraćaja.

"Gugl" predstavio Maps NavigationPopularna "onlajn" kartografska usluga "Gugla" - "Gugl mape" (Google Maps) ponudila je vozačima automobila novu opciju koja ih upućuje na najbrži pravac kretanja u realnom vremenu kako bi izbegli gužve, prenela je agencija AFP.

Nov sistem "Gugl mape navigacija" (Google Maps Navigation) - GMN, trenutno dostupan u "beta" (probnoj) verziji, nudi uvid u više putanja kako bi se stiglo do iste destinacije uz napisano vreme pored svakog pravca potrebno da bi se stiglo do cilja i tri boje indikatora (crvena, zelena i žuta) kojima se obeležava intenzitet saobraćaja.

"Gugl" je, istovremeno, kupio britanski veb sajt za poređenje cena BeatThatQuote.com za 37,7 miliona funti (nešto malo više od 61 milion dolara).

U "Guglu" su istakli da ta kupovina predstavlja za njih odličnu mogućnost za razvoj novih i inovativnih usluga u Velikoj Britaniji namenjenih ličnim finansijama.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik