"Gugl" uvodi pretrage u realnom vremenu

Bez autora
Sep 09 2010

Najveći svetski veb pretraživač "Gugl" predstavio je nov pretraživački sistem "Gugl instant". Radi se o sistemu koji omogućava obavljanje pretraga u realnom vremenu, a za sada je dostupan preko veb sajta google.com samo u pet evropskih zemalja - Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španiji i Italiji, kao i ruskim Internet korisnicima.To znači da se čim Internet korisnik iskuca slova jedne ili više ključnih reči ne ekranu pojavljuju rezultati pretrage. Za korišćenje ove usluge je potrebno imati otvoren "Guglov" nalog.

"Gugl" uvodi pretrage u realnom vremenuNajveći svetski veb pretraživač "Gugl" predstavio je nov pretraživački sistem "Gugl instant", objavljeno je na veb sajtu www.zdnet.fr.

Radi se o sistemu koji omogućava obavljanje pretraga u realnom vremenu, a za sada je dostupan preko veb sajta google.com samo u pet evropskih zemalja - Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Španiji i Italiji, kao i ruskim Internet korisnicima.

To znači da se čim Internet korisnik iskuca slova jedne ili više ključnih reči ne ekranu pojavljuju rezultati pretrage. Za korišćenje ove usluge je potrebno imati otvoren "Guglov" nalog.

Jedan od rukovodilaca "Gugla" Marisa Majer je saopštila da će "Gugl instant" biti pušten u funkciju narednih meseci, a najavljeno je i njegovo pojavljivanje na mobilnim veb navigatorima na jesen.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik