Hotel koji ispunjava sve želje

Bez autora
Sep 01 2010

Lanac "W” se sa konkurencijom među luksuznim hotelima bori tako što gostima ispunjava skoro sve želje. Koga još možete da zavedete večerom uz sveće ili u postelji posutoj laticama ruža? Ako partneru ne priredite kupanje sa ajkulama, ništa niste uradili.Ovakav ukus makar imaju gosti hotela "W”. Oni od ovog lanca mogu da zatraže apsolutno sve u granicama zakona i to će im biti ispunjeno, naravno uz visoku novčanu nadoknadu. Skoro svaki luksuzan hotel nudi bazen, spa, masaže i čokoladice na jastuku pa se klijentela sa mnogo nula na bankovnim računima već pomalo zasitila...

Hotel koji ispunjava sve željeLanac "W” se sa konkurencijom među luksuznim hotelima bori tako što gostima ispunjava skoro sve želje.

Koga još možete da zavedete večerom uz sveće ili u postelji posutoj laticama ruža? Ako partneru ne priredite kupanje sa ajkulama, ništa niste uradili.

Ovakav ukus makar imaju gosti hotela "W”. Oni od ovog lanca mogu da zatraže apsolutno sve u granicama zakona i to će im biti ispunjeno, naravno uz visoku novčanu nadoknadu.

Skoro svaki luksuzan hotel nudi bazen, spa, masaže i čokoladice na jastuku pa se klijentela sa mnogo nula na bankovnim računima već pomalo zasitila. Zato je lanac "W” smislio novu foru – „bilo kad, bilo gde”.

Ova usluga omogućava gostu da poželi i najbizarniju želju.

Tako je hotel "W” u Barseloni izašao je u susret gostu koji je hteo da iznenadi suprugu i priredi joj kupanje sa ajkulama. Osoblje je odmah pozvalo lokalni akvarijum. Tamo su rekli da nema problema. Cena brčkanja bila je 6.000 evra.

Jedan Amerikanac je devojku iznenadio na otvorenom moru. Od istog hotela tražio je da organizuju lažnu havariju broda posle čega su njega i njegovu devojku "spasli” helikopterom. Predstava za par, kome je izgleda toliko bilo dosadno da im je trebalo malo režiranog uzbuđenja, koštala je 4.000 evra.

Lanac ima hotele u Njujorku, Čikagu, Los Anđelesu, San Francisku, Hongkongu, Parizu, Londonu a uskoro će se znak "W” naći i na vratima soba na Baliju, dok u Singapur stiže 2012, a u Kairo 2016.

Njihovi gosti često su ljubitelji šopinga, "W” hoteli važe za one sa najboljim buticima pa se ovaj lanac neretko spominje i u modnim blogovima. Meta su im i biznismeni koji cene velike radne sobe i najopremljenije teretane za relaksaciju posle sastanaka. Ipak, lanac je posebno zanimljiv zbog specijalnih zahteva.

Neki od onih koji su se odvažili na "bilo kad, bilo gde” podelili su svoja iskustva sa ostalima na sajtu lanca "W”. Tako se jedan Njujorčanin pohvalio da je drugu organizovao nezaboravno momačko veče. Strpao ga je u privatni „W” avion sa još deset drugara i odveo na Floridu.

Za gosta u Sijudad Meksiku hotel je obezbedio privatan prenos utakmice. Kablovska kompanija, koja inače nije nameravala da prenosi meč, pristala je da obezbedi sliku igre samo do jednog televizora – onog u sobi zahtevnog gosta.

Ovakvi zahtevi se među osobljem hotela nazivaju "vau momentima”. Okej, možete da lažirate nesreće na talasima i omogućite televiziju za samo jednog čoveka, ali da li možete da mi nađete i društvo, pitao se nemali broj gostiju.

Vinseno Santameljo iz hotela "W” u Barseloni otkriva da mnogi gosti očekuju da im osoblje nađe pratilju za jednu noć i prilično se razočaraju kad shvate da to ipak neće moći. Da bi se našalili na svoj račun, hotelijeri su tanjire svog restorana u Barseloni oslikali lutkama. Tako su ipak uspeli da udovolje i onim gostima koji su tražili da im uveče dovedu Barbiku.

"Mi priređujemo užitak", kaže Santameljo i dodaje da oni udovoljavaju intelektu 20, a čulima 80 odsto. Očigledno.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik