iPad 3 stiže u februaru?

Bez autora
Jan 23 2012

Ako je verovati japanskim medijima, iPad 3 kompanija Apple će predstaviti u februaru, dok će na tržištu biti lansiran u martu ove godine. Japanski sajt Macotakara je informaciju o datumu lansiranja novog iPad uređaja naovodno dobio od američkih izvora i azijskih dobavljača komponenti za Apple proizvode.Navodno, čeka se da prođu dani proslave kineske Nove godine koja počinje 23. januara, koji su na neko vreme usporili proizvodnju određenih komponenti.

iPad 3 stiže u februaru?Ako je verovati japanskim medijima, iPad 3 kompanija Apple će predstaviti u februaru, dok će na tržištu biti lansiran u martu ove godine.

Japanski sajt Macotakara je informaciju o datumu lansiranja novog iPad uređaja naovodno dobio od američkih izvora i azijskih dobavljača komponenti za Apple proizvode.

Navodno, čeka se da prođu dani proslave kineske Nove godine koja počinje 23. januara, koji su na neko vreme usporili proizvodnju određenih komponenti.

Tajvanski sajt DigiTimes piše da će naredna dva meseca za novi iPad Sharp i LG Display isporučiti oko sedam miliona QXGA ekrana od 9,7 inči, a da se istovremeno smanjuje narudžbina ekrana za iPad 2.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik