Iz LG-ja stiže nova linija 3D naočara

Bez autora
Jan 09 2012

Novi modeli 3D naočara kompanije LG su lakši i mnogo komforniji za nošenje, uz dizajn koji ih čini stilizovanim modnim detaljem. Kompanija LG Electronics najavila je da će nova kolekcija 3D naočara, uključujući i model koji je dizajnirao kreator Alen Mikli, biti predstavljena u prvom kvartalu 2012. godine.Novi modeli 3D naočara (F310, F320 i F360) su lakši i mnogo komforniji za nošenje, uz dizajn koji ih čini stilizovanim modnim detaljem. Model F310 karakteriše prepoznatljiv dizajn, koji kombinuje elegantne linije i tanak okvir.

Iz LG-ja stiže nova linija 3D naočaraNovi modeli 3D naočara kompanije LG su lakši i mnogo komforniji za nošenje, uz dizajn koji ih čini stilizovanim modnim detaljem.

Kompanija LG Electronics najavila je da će nova kolekcija 3D naočara, uključujući i model koji je dizajnirao kreator Alen Mikli, biti predstavljena u prvom kvartalu 2012. godine.

Novi modeli 3D naočara (F310, F320 i F360) su lakši i mnogo komforniji za nošenje, uz dizajn koji ih čini stilizovanim modnim detaljem, navedeno je u saopštenju.

Model F310 karakteriše prepoznatljiv dizajn, koji kombinuje elegantne linije i tanak okvir.

Za razliku od prethodnih modela, sočiva su zakrivljena kako bi se bolje prilagodila obliku lica i kako bi 3D doživljaj pri gledanju bio potpun. F310 su teške samo 13,5 grama, što ih čini za 20 odsto lakšim u odnosu na prethodne modele kompanije LG Electronics.

Još jedan novi proizvod za 2012. godinu su i clip-on 3D naočare - F320. Taj model je takođe zasnovan na FPR (Film Patterned Retarder) tehnologiji, a s obzirom na to da su 25 odsto lakše od prethodne generacije LG 3D naočara, gotovo ih nećete ni osetiti na licu, navedeno je u saopštenju.

Saradnja sa dizajnerom Alenom Miklijem donela je sportski izgled rama modela F360, koji je težak samo 16 grama. Naočare F360, kao i svi ostali modeli kompanije LG, mogu se nositi i u 3D bioskopskim salama, jer su zasnovane na istoj FPR i RealD tehnologiji koja se koristi i u bioskopima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik