Kamera i za četovanje

Bez autora
Oct 03 2011

Južnokorejska kompanija „Samsung“ predstavila je nedavno prve „pametne“ telefone koji rade na novoj verziji „Majkrosoftovog“ operativnog sistema namenjenog za mobilne uređaje - „Vindous fon 7.5 Mango“. Predstavljena su dva modela - „fokus S“ i „fokus fleš„, a kako je najavljeno iz ove kompanije, vlasnici starijih modela moći će da apdejtuju svoje operativne sisteme starije generacije.Ova dva telefona pokretaće procesor radnog takta od 1,44 GHz, imaće velike AMOLED ekrane (po 4,7 inča) i po dve kamere.

Kamera i za četovanjeJužnokorejska kompanija „Samsung“ predstavila je nedavno prve „pametne“ telefone koji rade na novoj verziji „Majkrosoftovog“ operativnog sistema namenjenog za mobilne uređaje - „Vindous fon 7.5 Mango“.

Predstavljena su dva modela - „fokus S“ i „fokus fleš„, a kako je najavljeno iz ove kompanije, vlasnici starijih modela moći će da apdejtuju svoje operativne sisteme starije generacije.

Ova dva telefona pokretaće procesor radnog takta od 1,44 GHz, imaće velike AMOLED ekrane (po 4,7 inča) i po dve kamere. „Fokus S“ će biti opremljen kamerama od 8 MP i od 1.3 MP s prednje strane, namenjenu za „četovanje“. Drugi model imaće kameru od 5 MP i drugu u VGA rezoluciji.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik