Ko vozi skupe automobile

Bez autora
Aug 26 2010

Bugarski poreznici će od proveravati ko vozi preko 400 luksuznih automobila, odnosno da li su njihovi vlasnici prijavili dovoljno prihoda za takva vozila. Skupa vozila primećena su ispred popularnih diskoteka pored mora. Većina njih košta više od sto hiljada evra.Nema ništa loše u tome, ali da li su vlasnici prijavili dovoljno prihoda, da bi mogli da kupe takva vozila. Inspektori su započeli sa pravljenjem spiskova skupih vozila, parkiranih u morskim turističkim centrima, paralelno sa masovnim kontrolama trgovinskih i ugostiteljskih objekata.

Ko vozi skupe automobileBugarski poreznici će od proveravati ko vozi preko 400 luksuznih automobila, odnosno da li su njihovi vlasnici prijavili dovoljno prihoda za takva vozila.

"Skupa vozila primećena su ispred popularnih diskoteka pored mora. Većina njih košta više od sto hiljada evra", izjavio je direktor Uprave prihoda Krasimir Stefanov.

On je dodao da nema ništa loše u tome, ali "nas interesuje da li su vlasnici prijavili dovoljno prihoda, da bi mogli da kupe takva vozila", pojasnio je on.

Prema njegovim rečima, inspektori su započeli sa pravljenjem spiskova skupih vozila, parkiranih u morskim turističkim centrima, paralelno sa masovnim kontrolama trgovinskih i ugostiteljskih objekata.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik