Kupio "mercedes SL 500" za 20 dolara

Bez autora
Aug 04 2011

Konobaru Morisu Metjuzu nedavno se ostvario san kojeg sanjaju svi kupci polovnih automobila - došao je do izuzetnog primerka za minimalnu svotu novca, čak 850 puta manju nego što je realna vrednost automobila, a pri tom, inicijator ovog "posla" bio je prodavac.Rej Horton, dojučerašnji pomoćni trener Pitsburg Stilersa, poznatog kluba iz američkog NFL-a, dobio je novi posao u Arizona Kardinalsima pa je, očigledno, rešio da se oslobodi "prtljaga" koji bi mu smetao pri selidbi.

Kupio "mercedes SL 500" za 20 dolaraKonobaru Morisu Metjuzu nedavno se ostvario san kojeg sanjaju svi kupci polovnih automobila - došao je do izuzetnog primerka za minimalnu svotu novca, čak 850 puta manju nego što je realna vrednost automobila, a pri tom, inicijator ovog "posla" bio je prodavac!

Rej Horton, dojučerašnji pomoćni trener Pitsburg Stilersa, poznatog kluba iz američkog NFL-a, dobio je novi posao u Arizona Kardinalsima pa je, očigledno, rešio da se oslobodi "prtljaga" koji bi mu smetao pri selidbi.

Dovezao se svojim "mercedesom SL 500" ispred kafića u kojem je provodio slobodno vreme tokom angažmana u Pitsburgu i Metjuza, konobara koji ga je služio u tom periodu upitao koliko novca ima kod sebe. Kada je popularni Mo odgovorio da ima 20 dolara, Horton mu je ispružio ključeve od kola i uzviknuo: "Prodato!"

"Mercedes SL 500" kojeg je vozio Horton je, inače, proizveden 1999. godine, prešao je nešto više od 100.000 kilometara, a na berzi polovnjaka u SAD približna vrednost mu je oko 17.000 dolara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik