Lansirana nova verzija Google TV

Bez autora
Nov 01 2011

"Google" je razvio novu verziju "Google TV" - "Google TV 2.0" koju je počeo da lansira. Reč je o tome da je "Google" u formi nove softverske platforme uneo veliki broj poboljšanja u svoj TV. Među tim poboljšanjima su, između ostalog, jednostavniji interfejs sa "Google" operativnim sistemom "Android 3.0 " - "Honeycomb", poboljšano pretraživanje, "YouTube" aplikacija specijalno prilagođena "Google TV" i "Android market" za "Google TV".Uređaji "Sony Google TV" prvi imaju pravo na novu verziju, a potom će ga imati i "Logitech" uređaji. "Google" je, istovremeno, objavio i novine u okviru segmenta vezanog za aktuelne informacije "Google akutelnosti" koga će korisnici sada moći da personalizuju.

"Google" je razvio novu verziju "Google TV" - "Google TV 2.0" koju je počeo da lansira, preneli su francuski elektronski mediji.  Reč je o tome da je "Google" u formi nove softverske platforme uneo veliki broj poboljšanja u svoj TV. Među tim poboljšanjima su, između ostalog, jednostavniji interfejs sa "Google" operativnim sistemom "Android 3.0 " - "Honeycomb", poboljšano pretraživanje, "YouTube" aplikacija specijalno prilagođena "Google TV" i "Android market" za "Google TV" .  Uređaji "Sony Google TV" prvi imaju pravo na novu verziju, a potom će ga imati i "Logitech" uređaji.  "Google" je, istovremeno, objavio i novine u okviru segmenta vezanog za aktuelne informacije "Google akutelnosti" koga će korisnici sada moći da personalizuju.  Zahvaljujući rubrici "Odabir izdavača", internet korisnici će, između ostalog, moći lako da pristupaju originalnim sadržajima koje su direktno odabrali najreprezentativniji izdavači."Google" je razvio novu verziju "Google TV" - "Google TV 2.0" koju je počeo da lansira, preneli su francuski elektronski mediji.

Reč je o tome da je "Google" u formi nove softverske platforme uneo veliki broj poboljšanja u svoj TV. Među tim poboljšanjima su, između ostalog, jednostavniji interfejs sa "Google" operativnim sistemom "Android 3.0 " - "Honeycomb", poboljšano pretraživanje, "YouTube" aplikacija specijalno prilagođena "Google TV" i "Android market" za "Google TV" .

Uređaji "Sony Google TV" prvi imaju pravo na novu verziju, a potom će ga imati i "Logitech" uređaji.

"Google" je, istovremeno, objavio i novine u okviru segmenta vezanog za aktuelne informacije "Google akutelnosti" koga će korisnici sada moći da personalizuju.

Zahvaljujući rubrici "Odabir izdavača", internet korisnici će, između ostalog, moći lako da pristupaju originalnim sadržajima koje su direktno odabrali najreprezentativniji izdavači.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik