LG E90 - najtanji LED monitor na svetu

Bez autora
Jan 11 2011

LG Electronics je predstavio novi LG E90 monitor širine 7,2 milimetara, najtanji LED monitor na svetu. E90 je najbolje rešenje za gledanje akcionih filmova ili sportskih događaja zbog vremena odziva od samo dve milisekunde, pri čemu slika ostaje potpuno čista i jasna čak i tokom brzih akcionih scena.Uz softver Image Booster kompanije LG čak i nejasni sadržaji sa veb sajtova kao što je YouTube na ekranu modela LG E90 izgledaju mnogo bolje..

LG E90 - najtanji LED monitor na svetuLG Electronics je predstavio novi LG E90 monitor širine 7,2 milimetara, najtanji LED monitor na svetu.

E90 je, kako se navodi u saopštenju beogradskog predstavnika kompanije LG, najbolje rešenje za gledanje akcionih filmova ili sportskih događaja zbog vremena odziva od samo dve milisekunde, pri čemu slika ostaje potpuno čista i jasna čak i tokom brzih akcionih scena.

Uz softver Image Booster kompanije LG čak i nejasni sadržaji sa veb sajtova kao što je YouTube na ekranu modela LG E90 izgledaju mnogo bolje.

U skladu sa sofisticiranim dizajnom, kod modela E90 su napajanje i priključak za povezivanje smešteni na postolju monitora, što predstavlja inovaciju.

Osim smanjenog postolja, male težine i dimenzija, E90 omogućava i veliku uštedu energije od čak 40 odsto u odnosu na konvencionalne LCD monitore sa pozadinskim CCFL osvetljenjem.

U velikoj meri je u proizvodnji ovih monitora i smanjena upotreba opasnih materija, kao što su halogen i živa.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik