LG Optimus Pad za 3D video zapise

Bez autora
Mar 09 2011

Tablet Optimus Pad radi na Android 3.0 platformi, pokreće ga Dual Core procesor, a ima i kameru koja omogućava snimanje 3D zapisa. U Srbiju stiže početkom maja.Kompanija LG je modelom Optimus Pad postavila nove standarde u proizvodnji tableta. Optimus Pad radi na Android 3.0 platformi, pokreće ga Dual Core NVIDIA Tegra 2 procesor od 1 GHz, a ima i kameru koja omogućava snimanje 3D zapisa.

LG Optimus Pad za 3D video zapiseTablet Optimus Pad radi na Android 3.0 platformi, pokreće ga Dual Core procesor, a ima i kameru koja omogućava snimanje 3D zapisa. U Srbiju stiže početkom maja.

Kompanija LG je modelom Optimus Pad postavila nove standarde u proizvodnji tableta. Optimus Pad radi na Android 3.0 platformi, pokreće ga Dual Core NVIDIA Tegra 2 procesor od 1 GHz, a ima i kameru koja omogućava snimanje 3D zapisa.

Ovaj model je zahvaljujući dimenzijama od samo 8,9 inča moguće držati u jednoj ruci, tako da je korišćenje olakšano. Poslovne korisnike obradovaće fabrički instalirana mogućnost održavanja video konferencija putem Interneta, navodi se u saopštenju beogradskog predstavništva kompanije LG.

LG Optimus Pad biće dostupan korisnicima u Srbiji početkom maja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik